Otuđili bicikle i skuter

Jučer, 10. studenog policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika s područja Perušića i Ličkog Osika, zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela teške krađe i krađa na području Perušića i Ličkog Osika. 

Jučer, 10. studenog policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika s područja Perušića i Ličkog Osika, zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela teške krađe i krađa na području Perušića i Ličkog Osika. Oni su:   

- tijekom noći 28./29. kolovoza 2011. godine iz stubišta zgrade u Ulici dr. Ante Starčevića u Perušiću, otuđili bicikl, vlasništvo 46-godišnjaka iz Perušića, koji je bio zaključan u stubištu, oštetivši vlasnika za 3100 kuna;

- neutvrđenog dana početkom rujna 2011. godine, iz stubišta zgrade u Ulici hrvatskog časnika Ivana Čanića Baje u Ličkom Osiku, otuđili bicikl, vlasništvo 26-godišnjakinje iz Ličkog Osika, oštetivši je za 2000 kuna;

- dana 3./4. rujna 2011. godine, iz neograđenog dvorišta zgrade Općine Perušić, Trg popa Marka Mesića u Perušiću, otuđili neregistrirani skuter marke „Vyager“, vlasništvo 29-godišnjaka iz Perušića.

Protiv njih će biti podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Gospiću kao nadopuna kaznenih prijava protiv nepoznatih počinitelja.



Stranica