Otočac - upravljali vozilima pod zabranom

Tijekom proteklog produženog vikenda od 21. do 25. lipnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude

Tijekom proteklog produženog vikenda od 21. do 25. lipnja,  na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude:

U četvrtak, 21. lipnja na dijelu autoceste A 1, kod naplatne postaje Žuta Lokva, Općina Brinje, policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije zaustavili su osobno vozilo marke „Audi“ zagrebačkih registracijskih oznaka s kojim je upravljao 60-godišnjak iz Zagreba. Kontrolom je utvrđeno da vozilom upravlja za vrijeme dok mu je bila izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije.

Jučer, 25. lipnja u Otočcu, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske zaustavili su osobno vozilo marke „VW Transporter“ gospićkih registracijskih oznaka s kojim je upravljao 20-godišnjak iz Otočca. Kontrolom je utvrđeno da vozilom upravlja za vrijeme dok mu je bila izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije.

Protiv njih dvojice bit će podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica