Otkriveni počinitelji razbojništva na benzinskoj postaji odmorišta Janče

Jučer, 12. rujna policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske u suradnji s policijski službenicima Policijske uprave krapinsko-zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom iz Segeta Donjeg i 33-godišnjakom iz Solina, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva. 

Jučer, 12. rujna policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske u suradnji s policijski službenicima Policijske uprave krapinsko-zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom iz Segeta Donjeg i 33-godišnjakom iz Solina, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva. Oni su 14. srpnja 2012. godine oko 22.35 sati na autocesti A1 u smjeru Splita, na benzinskoj postaji odmorišta Janjče, Grad Otočac, uz prijetnju vatrenim oružjem, od zaposlenika jednog trgovačkog društva iz Gospića, otuđili oko 45 tisuća kuna.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su u razdoblju od 15. ožujka do 29. kolovoza 2012. godine, uz ovo razbojništvo, na širem području Republike Hrvatske počinili još osam kaznenih djela razbojništava. Nakon privođenja određen im je istražni zatvor.



Stranica