Osumnjičen za prodaju droge

Slika vijesti 2013/srpanj/Novalja-gljive i dr.jpg

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske u petak su dovršili kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom iz Valpova zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Foto: PU ličko-senjska

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske u petak su dovršili kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom iz Valpova zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Sumnjiči ga se da je u vremenskom periodu od 1. lipnja do 18. srpnja 2013. godine na području Novalje prodavao drogu. 

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga nadležnog suda izvršena je pretraga kamp kućice u Novalji u kojoj isti boravi, kojom prilikom je pronađeno 51,2 grama sasušenih halucinogenih gljiva, 25 grama droge marihuane, 2,7 grama amfetamina, četiri korištene šprice s iglama i digitalna vaga u obliku mobitela. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 43-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.



Stranica