Osumnjičen za dvije lažne uzbune

Slika /2024/auto fleš.jpg

Prijavljivanjem neistinitih događaja možete ugroziti nečiji život, jer dok policajci ili druge službe postupaju po lažnoj dojavi, možda je baš u tom trenutku nečiji život u opasnosti i ovisi o njihovoj pomoći

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Senj u suradnji s policijskim službenicima Službe kriminalističke policije Policijske uprave ličko-senjske i policijskim službenicima Policijske uprave primorsko-goranske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom iz Rijeke zbog osnova sumnje da je počinio dva kaznena djela lažne uzbune.

On se sumnjiči da je 7. lipnja 2024. godine i 5. srpnja 2024. godine, dakle u dva navrata lažno dojavio policiji da su u jednom ugostiteljskom objektu u Senju postavljena minsko-eksplozivna sredstva.

Po zaprimanju dojave policijski službenici su poduzeli niz mjera i radnji s ciljem utvrđivanja istinitosti dojava, kojom prilikom je utvrđeno da se radi o lažnim dojavama.

On je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave primorsko-goranske, a nadležnom državnom odvjetništvu biti će dostavljena posebna izvješća kao nadopune kaznenih prijava. 

Pisane vijesti