Održana sjednica Vijeća za prevenciju Općine Plitvička Jezera

Slika vijesti 2017/VELJAČA/Slika 1.jpg

Jučer je održana 5. sjednica Vijeća za prevenciju Općine Plitvička Jezera, na kojoj su članovi nakon uvodne riječi predsjednika Vijeća, detaljno upoznati sa stanjem sigurnosti na području Općine Plitvička Jezera, 

Foto: PP Korenica

Jučer je održana 5. sjednica Vijeća za prevenciju Općine Plitvička Jezera, na kojoj su članovi nakon uvodne riječi predsjednika Vijeća, detaljno upoznati sa stanjem sigurnosti na području Općine Plitvička Jezera, a načelnik Policijske postaje Korenica posebno se osvrnuo na stanje sigurnosti i probleme na području Nacionalnog parka „Plitvička Jezera“, naglasivši da zbog velikog broja posjetitelja u vrijeme turističke sezone (preko 15 000 posjetitelja dnevno) dolazi i do povećanja kažnjivih radnji. 

Potom su članovi Vijeća donijeli Zaključak vezano za poduzimanje mjera u cilju pripreme sigurne turističke sezone tijekom 2017. godine, kako bi ista što sigurnije prošla, a sve to bi utjecalo na ukupno stanje sigurnosti na području Općine Plitvička Jezera. 

Predsjednik Vijeća Boris Luketić na kraju je naglasio da će Vijeće i u predstojećem razdoblju aktivno sudjelovati u rješavanju problema lokalne zajednice u cilju razvijanja partnerskih odnosa, što će podići kvalitetu života građana na višu razinu, što su podržali svi članovi.



Stranica