Održana 7. sjednica Vijeća za prevenciju Općine Karlobag

Slika vijesti/2012/prosinac/karlobag-gore.jpg

Jučer, 20. studenog, s početkom u 11 sati u prostorijama Općine Karlobag održana je 7. sjednica Vijeća za prevenciju Općine Karlobag

Foto: PU ličko-senjska

Jučer, 20. studenog, s početkom u 11 sati u prostorijama Općine Karlobag održana je 7. sjednica Vijeća za prevenciju Općine Karlobag. Sjednicu je vodio zamjenik predsjednika Vijeća načelnik Policijske postaje Karlobag Marko Došen koji je prisutnima podnio izvješće o stanju sigurnosti na području Općine Karlobag za 2012. godinu. Također je sve prisutne upoznao sa mjerama i radnjama koje Policijska postaja Karlobag provodi u sklopu operativne akcije „Mir i dobro“. Vezano za navedeno, članovi Vijeća su izrazili podršku u provođenju svih preventivnih mjera, te prihvatili obavezu da će svi u okviru svojih mogućnosti doprinjeti da nadolazeći blagdani proteknu u miru.

S obzirom da stanovnicima na području Općine Karlobag nisu dostupne usluge hitne medicinske pomoći, a ista je neophodna za normalno funkcioniranje života, posebice za vrijeme turističke sezone, predstavnik Općine Karlobag obvezao se da će uputiti zahtjeve na sve razine koje mogu pomoći u osnivanju ekipe hitne medicinske pomoći, te će o ishodu navedenih zahtjeva članovi Vijeća biti obaviješteni na slijedećoj sjednici.



Stranica