Najava -„Sajam mogućnosti“ u Gospiću

Slika FOTKE ZA VIJESTI/dan pol. 2012. gal. 8.jpg

Povodom Svjetskog dana sporta koji se obilježava 29. svibnja, s ciljem promicanja pozitivnog stava prema tjelesnoj aktivnosti kao preduvjetu zdravog i aktivnog načina života, Policijska uprava ličko-senjska

 Foto: Ilustracija

Povodom Svjetskog dana sporta koji se obilježava 29. svibnja, s ciljem promicanja pozitivnog stava prema tjelesnoj aktivnosti kao preduvjetu zdravog i aktivnog načina života, Policijska uprava ličko-senjska organizira turnir u malom nogometu koji će se održati u petak, 31. svibnja 2013. godine, s početkom u 8,30 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Gospiću. 

Na turniru se očekuje sudjelovanje dvanaest malonogometnih ekipa, gdje će osim ekipa ustrojstvenih jedinica Policijske uprave ličko-senjske, kao gosti sudjelovati ekipe MUP-a, Ravnateljstva policije, Ministarstva pravosuđa - Zatvora u Gospiću, ekipa „IPA (International Police Association) Lika“ i ekipa Udruge specijalne policije domovinskog rata „Tigar“.

S obzirom da je sport univerzalno sredstvo razumijevanja i suradnje među ljudima, cilj nam je i one najmlađe upoznati s raznim sportskim programima i potaknuti ih na aktivno i kvalitetno provođenje slobodnog vremena, kako bi ih na taj način udaljili od društveno neprihvatljivog ponašanja. Stoga će istoga dana, 31. svibnja s početkom u 10,00 sati u prostoru Osnovne škole „Dr. Jure Turić“ u Gospiću biti održan „Sajam mogućnosti“ u organizaciji Policijske uprave ličko-senjske, Saveza športova Grada Gospića i Osnovne škole „Dr. Jure Turić“.

„Sajam mogućnosti“ je druga komponenta preventivnog programa „Zajedno više možemo“ koja promiče zdrav život, kreativnost, stvaralaštvo, te druženje kroz društveno prihvatljive programe. U prostorima škole biti će postavljeni štandovi, gdje će sportske udruge postaviti svoje promidžbene materijale, te demonstrirati svoje aktivnosti s ciljem da se djeca upoznaju s pozitivnim izvanškolskim sadržajima. Također će biti postavljen i štand gdje će policijski službenici izložiti opremu i tehniku, gdje će djeca imati priliku upoznati se sa svom opremom i tehnikom koju policijski službenici koriste u svome svakodnevnom radu, a Interventna jedinica policije Policijske uprave ličko-senjske izvest će pokaznu vježbu. 

Pozivamo Vas da nam se pridružite, jer kao što i naslov preventivnog programa kaže „Zajedno više možemo“.



Stranica