Kriminalitet

Slika /FOTKE ZA VIJESTI/uhicenik01.jpg

Dovršena su tri kriminalistička istraživanja

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalistička istraživanja:
 
  • nad 57-godišnjakinjom i 29-godišnjakinjom (obje s područja Općine Josipdol) zbog osnova sumnje da su počinile krađu.Sumnjiče se da su 30. prosinca 2020. godine iz prostorije firme u mjestu Jezerane otuđile 20 tisuća kunaNadležnom državnom odvjetništvu biti će dostavljeno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave; 
  • nad 25-godišnjakom iz Švice zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje.Sumnjiči se da je u subotu, 2. siječnja 2021. godine  u jutarnjim satima na pašnjaku u Švici prijetio ubojstvom 64-godišnjakinji iz Švice. On je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje i policijski službenici Policijske postaje Senj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom iz Senja. On se sumnjiči da je u srijedu 30. prosinca 2020. godine u Senju prijetio ubojstvom 29-godišnjakinji iz Senja. On je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu.
 
 

Pisane vijesti