Krenuli na utakmicu s marihuanom i pirotehničkim sredstvima

Slika FOTKE ZA VIJESTI/marihuana---logo.jpg

U nedjelju, 09. ožujka 2014. godine u Karlobagu, tijekom provođenja pojačanih mjera vezanih za osiguranje trase kretanja navijača, zaustavljeno je osobno vozilo marke“VW Polo“ splitskih registracijskih oznaka. Izvršenom kontrolom, utvrđeno je da se radi o pripadnicima jedne navijačke skupine, od kojih je u neovlaštenom posjedu 11,5 grama opojne droge „Marihuana“ zatečen je 23-godišnjak s područja Kaštela, a u neovlaštenom posjedu pirotehničkih sredstava 25-godišnjak također s područja Kaštela.  

 Foto: Ilustracija

U nedjelju, 09. ožujka 2014. godine u Karlobagu, tijekom provođenja pojačanih mjera vezanih za osiguranje trase kretanja navijača, zaustavljeno je osobno vozilo marke“VW Polo“ splitskih registracijskih oznaka. Izvršenom kontrolom, utvrđeno je da se radi o pripadnicima jedne navijačke skupine, od kojih je u neovlaštenom posjedu 11,5 grama opojne droge „Marihuana“ zatečen je 23-godišnjak s područja Kaštela, a u neovlaštenom posjedu pirotehničkih sredstava  25-godišnjak također s područja Kaštela.

Oni su uhićeni i uz optužne prijedloge privedeni Prekršajnom sudu u Gospiću. Za počinjene prekršaje izrečene su im novčane kazne, te zaštitne mjere zabrane prisustvovanja određenim športskim natjecanjima na području Repšublike Hrvatske u trajanju od jedne godine.  



Stranica