Krali po plažama u Novalji

Slika /fotke za vijesti/zrce1.jpg

Jučer, 18. kolovoza, na plaži Zrće u Novalji, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske prilikom legitimiranja 32-godišnjaka i 26-godišnjakinje sa šireg područja Slatine, kod istih su pronašli veću količinu mobitela, novčanika, torbica, sunčanih naočala i drugih predmeta za koje se osnovano sumnjalo da potječu od kaznenih djela krađa i utaja, zbog čega su uhićeni i privedeni u prostorije policije. Istom prilikom od navedenih osoba, za koje je utvrđeno da se radi o bračnom paru, privremeno su oduzeta 23 mobilna telefona različitih proizvođača, 16 sunčanih naočala raznih proizvođača, osam torbica, šest praznih novčanika, jedan digitalni foto-aparat, te veća količina bižuterije. 
Dosadašnjom kriminalističkom obradom utvrđeno je da jedan mobitel potječe od krađe počinjene na plaži Zrće dana 28. srpnja 2009. godine, na štetu 18-godišnjakinje iz Velike Gorice, te da svi naprijed navedeni predmeti također potječu od kaznenih djela krađa i utaja počinjenih u vremenskom periodu od 6. srpnja do 18. kolovoza 2009. godine na plaži Zrće u Novalji, za koje je u tijeku provjera vlasništva.

S obzirom da Policijskoj upravi ličko-senjskoj, odnosno Policijskoj postaji Novalja do sad nisu prijavljene sve krađe naprijed opisanih predmeta, pozivamo građane da prijave podnesu najbližoj policijskoj postaji po mjestu prebivališta, a za sve informacije da se obrate Policijskoj postaji Novalja na broj telefona 053/675-860.  

 


Stranica