Krađe tijekom vikenda

Tijekom proteklog vikenda, od 3. do 6. kolovoza, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su dvije teške krađe i tri krađe:

Tijekom proteklog vikenda, od 3. do 6. kolovoza, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su dvije teške krađe i tri krađe: 

U razdoblju od 23. srpnja do 1. kolovoza, u mjestu Visuć, Općina Udbina, nepoznati počinitelj ili više njih, otuđio je više košnica sa pčelama vlasništvo pravne osobe iz Zadra.

U petak, 3. kolovoza oko 17 sati, u Novalji, u ulici Obala kralja Petra Krešimira, nepoznati počinitelj istrgnuo je i otuđio 26-godišnjem češkom državljanu torbu s ramena, a u istoj su se nalazili osobni dokumenti, mobitel, te manji novčani iznos.

U subotu, 4. kolovoza, na parkiralištu Nacionalnog parka „Plitvička Jezera“,nepoznati počinitelj ili više njih, je sa osobnog automobila marke „VW Polo“ slovačkih registracijskih oznaka otuđio registracijske pločice, vlasništvo 33-godišnjeg državljana Slovačke.

U nedjelju, 5. kolovoza, u Karlobagu, u ulici Obala Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u benzinsku postaju INA-e, iz koje nije ništa otuđio.

U nedjelju, 5. kolovoza, u Senju, u Pavlinskoj ulici, nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u obiteljsku kuću vlasništvo supružnika iz Senja, iz koje je otuđio zlatni nakit i novac. 

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će podnijeti kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.



Stranica