Dvojica osumnjičena za krađu drva, a jedan od njih i za nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari

Slika FOTKE ZA VIJESTI/drva-metrice.jpg

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom iz Zagreba i 39-godišnjakom iz Rijeke zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo krađe

Foto: Ilustracija 

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom iz Zagreba i 39-godišnjakom iz Rijeke zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo krađe.           

Sumnjiči ih se da su u nedjelju 13. listopadau šumskom predjelu mjesta Kozjan, Općina Udbina, posjekli i otuđili 12 stabala bukve, vlasništvo pravne osobe iz Korenice. 

Protiv njih će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok će protiv 54-godišnjaka iz Zagreba nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena i kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, jer je u sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena i pretraga obiteljske kuće 54-godišnjaka kojom prilikom je pronađena lovačka puška, 33 komada pripadajućeg streljiva i dvije antitenkovske mine, koje je neovlašteno posjedovao.  



Stranica