Dovršeno kriminalističko istraživanje

Jučer, 16. studenog policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom s područja Grada Gospića zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe. 

Jučer, 16. studenog policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom s područja Grada Gospića zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe. On je 14. studenog 2011. godine  ušao u ograđeni prostor jednog poduzeća u Ličkom Osiku, Grad Gospić, gdje je provalio u spremnike za gorivo parkiranog  teretnog automobila i radnog stroja iz kojih je otuđio oko 300 litara pogonskog goriva, nakon čega je otuđio 10-ak metalnih nosača zaštitne ograde. Otuđene predmete utovario je u parkirano kombi vozilo vlasništvo istog poduzeća, u kojem su se nalazili ključevi, a potom nasilno otvorio vrata kapije koja su bila zaključana, te se udaljio iz kruga poduzeća. Kombi vozilo ostavio je na području Ličkog Osika, prethodno iz njega otuđivši autoradio  sa CD playerom.

Protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeto posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.



Stranica