Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika FOTKE ZA VIJESTI/lisice-2.jpg

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalistička istraživanja nad: - nad 73-godišnjakom s područja Općine Perušić, zbog osnove sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. Tereti ga se da je dana 15. ožujka 2014. godine, na području Općine Perušić, nakon verbalnog sukoba s 27-godišnjakom iz Perušića istome prijetio oružjem. U sklopu kriminalističkog istraživanja od njega je privremeno oduzeto oružje, kojim je prijetio, kao i ostalo oružje koje je legalno posjedovao.  

 Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalistička istraživanja :

- nad 73-godišnjakom s područja Općine Perušić, zbog osnove sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje.

Tereti ga se da je dana 15. ožujka 2014. godine, na području Općine Perušić, nakon verbalnog sukoba s 27-godišnjakom iz Perušića istome prijetio oružjem.

U sklopu kriminalističkog istraživanja od njega je privremeno oduzeto oružje, kojim je prijetio, kao i ostalo oružje koje je legalno posjedovao.

Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

- nad 55-godišnjakom s područja Otočca, zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Tereti se da je dana 13. ožujka 2014. godine oko 17,00 sati u mjestu Ponori, Grad Otočac, prijetio smrću članovima uže obitelji.

U sklopu kriminalističkog istraživanja od njega su privremeno oduzete dvije puške i 611 komada streljiva koje je neovlašteno posjedovao.

On je dana 15. ožujka predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica