Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika vijesti 2013/RUJAN 2013/uhicenik01.jpg

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su dovršili kriminalistička istraživanja nad

Foto: Ilustracija 

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su dovršili kriminalistička istraživanja nad: 

- 44-godišnjakom iz Korenice zbog osnove sumnje da je počinio kaznena djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari i protuzakonitog lova i ribolova. Sumnjiči se da je u protekle tri godine u šumskom predjelu Galovac, Općina Plitvička Jezera, nezakonito odstrijelio više komada divljači. U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga njegove obiteljske kuće kojom prilikom je pronađeno 129 komada raznog streljiva i 7,5 kg mesa srne, koje je oduzeto na potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.  Protiv njega će biti podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

 - 62-godišnjakom iz Požege zbog osnove sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. Sumnjiči se da je u svojoj obiteljskoj kući neovlašteno posjedovao tri puške. Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

- 20-godišnjakom iz Gospića zbog osnove sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede. Sumnjiči se da je u nedjelju oko 3,30 sati u jednom ugostiteljskom objektu u Gospiću fizički napao 25-godišnjaka iz Gospića, te mu nanio teške tjelesne ozljede.  Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica