Aktivnosti policije u provođenju akcije „Poštujte naše znakove“

Slika FOTKE ZA VIJESTI/postujte nase znakove 2011 GS.jpg

U sklopu aktivnosti, prvašićima Osnovne škole dr. Jure Turić u Gospiću, te posjetiteljima štanda u Otočcu, dijeljeni su promidžbeni materijali (reflektirajuće bljeskalice prsluke, ruksak, olovke, gumice, edukativne slikovnice i letke) koji su se odnosili na provođenje akcije „Poštujte naše znakove“.  

Foto: PU ličko-senjska

U ponedjeljak, 5. rujna u Osnovnoj školi dr. Jure Turića u Gospiću, policijski službenici  Policijske uprave ličko-senjske posjetili su djecu prvih razreda te škole. Nakon pozdravnog govora ravnatelja škole gospodina Ivice Radoševića, djeci i njihovim roditeljima obratio se  policijski službenik ove Policije uprave Mirko Bićanić, koji je održao kratko edukativno predavanje djeci i roditeljima na temu sigurnog sudjelovanja djece u prometu.

Danas, 7. rujna u sklopu manifestacije „Kupujmo hrvatsko“, koja je održana u Otočcu, policijski službenici ove PU su postavili štand na kojem su građanima prezentirani uređaji koje policija koristi u svakodnevnom radu, tijekom nadzora i upravljanja prometom na cestama. S obzirom da je počela školska godine posebna pozornost im je skrenuta na  obvezu poštivanja prometnih propisa na prometnicama a posebno u zonama škola, te na činjenicu da prvi puta samostalno u prometu učestvuju i učenici prvih razreda osnovnih škola na koje je potrebno obratiti posebnu pozornost kojom bi im se omogućio siguran odlazak u školu i iz škole.

U sklopu tih aktivnosti, prvašićima Osnovne škole dr. Jure Turić u Gospiću, te posjetiteljima štanda u Otočcu, dijeljeni su promidžbeni materijali (reflektirajuće bljeskalice prsluke, ruksak, olovke, gumice, edukativne slikovnice i letke) koji su se odnosili na provođenje akcije „Poštujte naše znakove“.



Stranica