Obavijest o testiranju i razgovoru s kandidatima prijavljenim na interni oglas za popunu slobodnog radnog mjesta rukovodećeg policijskog službenika načelnik/ca policijske postaje u Policijskoj postaji Korenica

Slika FOTKE ZA VIJESTI/GRB POLICIJE RH-za web.jpg

Povjerenstvo Policijske uprave ličko-senjske imenovano Odlukom ministra unutarnjih poslova broj: 511-01-157-50379/16-2016. od 01. srpnja 2015. godine koja provodi postupak za odabir kandidata za slobodno radno mjesto rukovodećeg policijskog službenika načelnik/ca policijske postaje u Policijskoj postaji Korenica  

Foto: Ilustracija

Povjerenstvo Policijske uprave ličko-senjske imenovano Odlukom ministra unutarnjih poslova broj: 511-01-157-50379/16-2016. od 01. srpnja 2015. godine koja provodi postupak za odabir kandidata za slobodno radno mjesto rukovodećeg policijskog službenika načelnik/ca policijske postaje u Policijskoj postaji Korenica izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova 12. lipnja 2015. godine 

održati 15. srpnja 2015. godine s početkom u 10,00 sati u Policijskoj upravi ličko-senjskoj, Hrvatskog Sokola 2 (soba broj 4).

Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa o tome će biti obaviješteni telefonskim putem te pozvani na testiranje. 

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata na postavljena pitanja. 

Svaki kandidat pozvan na testiranje dužan je ponijeti pribor za pisanje (kemijska olovka plave boje), a radi utvrđivanja istovjetnosti službenu ili osobnu iskaznicu. 

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom. 

Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja obaviti će se

15. srpnja 2015. godine u Policijskoj upravi ličko-senjskoj, Hrvatskog Sokola 2 (soba broj 4) s početkom u 12,00 sati,

 po rasporedu o kojem će kandidati biti obaviješteni telefonskim putem. 

Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dotadašnjem radu.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.



Stranica