Zatečena u radu bez radne ili poslovne dozvole

Jučer, 24. kolovoza tijekom redovnog postupanja koje se odnosi na zaprječivanje nezakonitih migracija, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su u mjestu Raduč, Općina Lovinac, kod obiteljske kuće koju koristi 51-godišnjak iz Brušana, Grad Gospić, u obavljanju pripreme hrane za njegove radnike koji se bave sječom šume, zatekli 26-godišnju državljanku BiH-e, bez radne ili poslovne dozvole.  

Jučer, 24. kolovoza tijekom redovnog postupanja koje se odnosi na zaprječivanje nezakonitih migracija, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su u mjestu Raduč, Općina Lovinac, kod obiteljske kuće koju koristi 51-godišnjak iz Brušana, Grad Gospić, u obavljanju pripreme hrane za njegove radnike koji se bave sječom šume, zatekli 26-godišnju državljanku BiH-e, bez radne ili poslovne dozvole. Protiv nje se podnosi Optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu.

Tijekom provođenja obrade utvrđeno je da joj je usluge smještaja pružao 51-godišnjak iz Brušana, koji njezin boravak nije prijavio u zakonskom roku zbog čega mu je izdan obavezni prekršajni nalog. Protiv njega podnosi se i Optužni prijedlog zbog nezakonitog zapošljavanja stranaca.  



Stranica