Prijevara u gospodarskom poslovanju

Slika FOTKE ZA VIJESTI/novac02.jpg

U ponedjeljak, 22. kolovoza policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom iz Rijeke, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijevare u gospodarskom poslovanju.

Foto: Ilustarcija

U ponedjeljak, 22. kolovoza policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom iz Rijeke, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijevare u gospodarskom poslovanju. On je  kao predstavnik jednog poduzeća koje se bavi isporukom i montažom vatrodojavnog sustava, doveo u zabludu vlasnika hotela iz Karlobaga, da će za njegov hotel odmah po uplati isporučiti i montirati navedeni sustav, zbog čega je on na račun poduzeća koje je trebalo isporučiti i montirati vatrodojavni sustav, tijekom 2010. godine uplatio je iznos od 47.340,73 kuna. Nakon izvršene uplate taj sustav do danas nisu isporučili niti montirali.

Protiv 54-godišnjaka i pravne osobe u kojoj je zaposlen biti će podnijeta kaznena prijava, nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica