Dovršeno kriminalističko istraživanje

Slika FOTKE ZA VIJESTI/lisice.jpg

Jučer, 10. kolovoza, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakinjom i 19-godišnjakom iz Senja, zbog osnovane sumnje da je 18-godišnjakinja počinila kazneno djelo krađe, a 19-godišnjak kazneno djelo prikrivanja

Foto: Ilustracija/PU ličko-senjska

Jučer, 10. kolovoza, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakinjom i 19-godišnjakom iz Senja, zbog osnovane sumnje da je 18-godišnjakinja počinila kazneno djelo krađe, a 19-godišnjak kazneno djelo prikrivanja. Ona je 25. srpnja 2011. godine u jednom ugostiteljskom objektu u Senju iskoristila nepažnju 17-godišnjakinje iz Osijeka , te joj iz torbice otuđila mobilni uređaj marke „Apple Iphone 4“, kojeg je nakon toga predala 19-godišnjaku iz Senja. On je mobilni uređaj  pokušao prodati unatoč spoznaji da potječe od kaznenog djela krađe.

Protiv njih će biti podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu za mladež, kao dopuna kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.



Stranica