Oduzimanjem prednosti prolaska, izazvao prometnu nesreću u kojoj je zadobio teške tjelesne ozljede

Slika FOTKE ZA VIJESTI/pn kod Vrhovina.jpg

Jučer, 10. kolovoza oko 14,00 sati na raskrižju državnih cesta D-25 i D-50, u mjestu Lički Osik, Grad Gospić, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenim osobama

Foto: Ilustracija/ PU ličko-senjska

Jučer, 10. kolovoza oko 14,00 sati na raskrižju državnih cesta D-25 i D-50, u mjestu Lički Osik, Grad Gospić, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenim osobama. Do nesreće je došlo na način da je 76-godišnjak iz Zagreba, upravljao osobnim vozilom marke “Nissan Micra“ zagrebačkih registarskih oznaka, krećući se državnom cestom D-25 iz smjera Ličkog Osika prema Gospiću. Dolaskom do raskrižja nije se zaustavio na znak STOP, već je nastavio kretanje oduzevši prednost prolaska osobnom vozilu marke „Renault Clio“  zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je državnom cestom D-50, iz smjera Gospića u smjeru Perušića, upravljao 57-godišnjak iz Zagreba, kojom prilikom je sa prednjim dijelom svog vozila udario u prednji dio vozila marke „Renault Clio“.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 76-godišnji vozač osobnog vozila marke „Nissan Micra“, dok je vozač drugog osobnog vozila zadobio lake tjelesne ozljede.

Protiv 76-godišnjaka će biti podnijet Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.  



Stranica