Prijevara u gospodarskom poslovanju

Jučer, 2. kolovoza policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom iz Rijeke, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijevare u gospodarskom poslovanju.

Jučer, 2. kolovoza policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom iz Rijeke, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijevare u gospodarskom poslovanju. On je  kao vlasnik jednog poduzeća koje se bavi isporukom i montažom video nadzornog sustava, doveo u zabludu vlasnika jednog obrta sa područja Karlobaga, da će za njegovo poduzeće odmah po uplati isporučiti  i montirati video nadzorni sustav, zbog čega je naručitelj na račun poduzeća  koje je trebalo isporučiti i montirati video nadzor, dana 28. srpnja 2007. godine uplatio 20 tisuća kuna, nakon čega je 39. godišnjak prekinuo sve kontakte sa naručiteljem, ne isporučivši naručeni video nadzor.

 Protiv 39-godišnjaka i pravne osobe koja je u njegovom vlasništvu bit će podnijeta kaznena prijava, nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica