U prometnim nesrećama na području Senja teško ozlijeđene dvije osobe

Slika FOTKE ZA VIJESTI/OV-udaren-prednji-dio.jpg

U subotu, 30. srpnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

Foto: Ilustracija/PU ličko-senjska

U subotu, 30. srpnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

Prva prometna nesreća dogodila se oko 18,40 sati na dijelu državne ceste broj 1, u mjestu Starigrad, Grad Senj, gdje je 33-godišnjak iz Svete Nedjelje upravljajući motociklom marke „Piaggio“ zagrebačkih registracijskih oznaka, iz smjera Karlobaga u smjeru Senja, izlaskom iz lijevog oštrog zavoja, uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku izgubio nadzor nad motociklom, izišao u desno van kolnika i udario u kameni zid, od kojeg se odbio, te zajedno sa motociklom pao na kolnik, gdje se zaustavio. U prometnoj nesreći on je zadobio teške tjelesne ozljede koje su mu okvalificirane u KBC Rijeka, gdje je zadržan na liječenju.  Naknadno će mu biti uručen prekršajni nalog zbog izazivanja prometne nesreće.

Druga prometna nesreća dogodila se oko 20,30 sati na dijelu županijske ceste broj 5140, u mjestu Krasno, Grad Senj, gdje je 23-godišnjak iz Karlovca upravljajući  osobnim vozilom marke „Mercedes“ karlovačkih registracijskih oznaka, iz smjera Svetog Jurja u smjeru Otočca,  ulaskom u desni nepregledni zavoj, uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku izgubio nadzor nad vozilom, prešao na lijevu stranu kolnika namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je sa prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila marke „Fiat“ gospićkih registracijskih oznaka, sa kojim je iz suprotnog smjera upravljao 38-godišnjak iz Krasna, koji je u toj prometnoj nesreći zadobio teške tjelesne ozljede, okvalificirane u KBC Rijeka.

Zbog izazivanja prometne nesreće, protiv 23-godišnjaka bit će podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica