Ubojstvo u Udbini

Slika FOTKE ZA VIJESTI/uhicenik03.jpg

Danas, 22. srpnja policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom iz Udbine, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva na štetu 27-godišnjaka iz Udbine. On je noćas oko ponoći u dvorištu svoje obiteljske kuće, iz vatrenog oružja kojeg nelegalno posjeduje, usmrtio 27-godišnjaka.

Foto: Ilustracija

Danas, 22. srpnja policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom iz Udbine, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva na štetu 27-godišnjaka iz Udbine. On je noćas oko ponoći u dvorištu svoje obiteljske kuće, iz vatrenog oružja kojeg nelegalno posjeduje, usmrtio 27-godišnjaka. Ubojstvu je prethodio verbalni sukob između 23-godišnjaka iz Udbine (sina od 55-godišnjaka) i 27-godišnjaka, koji se dogodio u jednom ugostiteljskom objektu u Udbini, nakon kojeg je 23-godišnjak pobjegao iz ugostiteljskog objekta, a za njim je krenuo 27-godišnjak. Tražeći ga po Udbini, 27-godišnjak je telefonski prijetio njegovom ocu, nakon čega je otišao do njihove obiteljske kuće, gdje ga je 55-godišnjak usmrtio.

On će tijekom današnjeg dana uz kaznenu prijavu biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Karlovcu, Stalna služba u Gospiću.



Stranica