U prometnoj nesreći u Smiljanu teško ozlijeđene dvije osobe

Slika FOTKE ZA VIJESTI/sudar OV-golf II i Opel Vectra.jpg

Jučer oko 14,40 sati na dijelu županijske ceste 5126 u mjestu Smiljan, Grad Gospić, došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozlijede.

Foto: PU ličko-senjska

Jučer oko 14,40 sati na dijelu županijske ceste 5126 u mjestu Smiljan, Grad Gospić, došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozlijede. Do prometne nesreće došlo je kada je 24-godišnjak sa područja Gospića, upravljajući osobnim vozilom marke “VW Golf” gospićkih registracijskih oznaka, iz smjera Gospića u smjeru Klanca, ulaskom u desni zavoj, uslijed alkoholiziranosti (1,04 g/kg) i neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku prešao sa vozilom na suprotnu stranu kolnika, gdje je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila marke “Opel Vectra” gospićkih registracijskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48-godišnjak iz Gospića.      

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobili su vozači oba vozila, dok je lake tjelesne ozlijede zadobio 23-godišnjak iz Gospića, putnik u osobnom vozilu marke “VW Golf”. Liječnička pomoć pružene im je u Općoj bolnici Gospić, gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 24-godišnjaka biti će podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

                                              



Stranica