Zlouporaba opojnih droga

Slika FOTKE ZA VIJESTI/joint.jpg

Tijekom jučerašnjeg dana, za vrijeme provođenja pojačanih mjera usmjerenih na suzbijanje zlouporabe opojnih droga, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet zapljena opojnih droga, od kojih su četiri evidentirane na području Novalje, a jedna na području Senja.

Foto: Ilustracija/PU ličko-senjska

Tijekom jučerašnjeg dana, za vrijeme provođenja pojačanih mjera usmjerenih na suzbijanje zlouporabe opojnih droga, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet zapljena opojnih droga, od kojih su četiri evidentirane na području Novalje, a jedna na području Senja. U nezakonitom posjedovanju opojnih droga zatečen je jedan državljanin Španjolske, Crne Gore, Švicarske, jedna državljanka Italije, te jedan državljanin Republike Hrvatske,  kod kojih je pronađeno 0,3 grama hašiša, 0,4 grama amfetamina, 0,7 grama marihuane i jedna ručno napravljena cigareta  tzv. jointa sa mješavinom duhana i marihuane.

Protiv stranih državljana podneseni su optužni prijedlozi nadležnom prekršajnom sudu, te su im uz naredbe o određivanju mjera opreza oduzete putne isprave do okončanja prekršajnog postupka, dok će protiv državljana Republike Hrvatske biti podnijete kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.



Stranica