Pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava na području Vrhovina i Otočca

Slika FOTKE ZA VIJESTI/MES--streljivo.jpg

Jučer, 19. srpnja, evidentirana su dva pronalaska minsko-eksplozivnih sredstava na području Policijske uprave ličko-senjske:

Foto: PU ličko-senjska

Jučer, 19. srpnja, evidentirana su dva  pronalaska minsko-eksplozivnih sredstava na području Policijske uprave ličko-senjske:

- u mjestu Gornje Vrhovine, Općina Vrhovine, 62-godišnjak je u blizini napuštene kuće pronašao veći broj minsko-eksplozivnih sredstva, za koje su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske utvrdili da se radi  o jednoj trenutnoj tromblonskoj mini M 60, jednoj poluautomatskoj pušci, jednoj ručnoj bombi i 439 komada raznog streljiva;

- u mjestu Ličko Lešće, Grad Otočac, 28-godišnjak iz Zagreba je prilikom čišćenja korita rijeke Gacke pronašao eksplozivno sredstvo, za koje su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske utvrdili da se radi o jednoj kumulativnoj mini M 60.

Pronađena minsko-eksplozivna su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeli i uskladištili do uništenja.



Stranica