Sažetak događaja tijekom vikenda

Slika područje PU LS.jpg

Tijekom proteklog vikenda od 10. do 12. lipnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su osam kaznenih djela, deset prometnih nesreća, pet narušavanja javnog reda i mira, četiri nasilnička ponašanja u obitelji i tri pronalaska minsko-eksplozivnih sredstava.

 Foto: Ilustracija PU ličko-senjska

Tijekom proteklog vikenda od 10. do 12. lipnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je osam kaznenih djela, deset prometnih nesreća, pet narušavanja javnog reda i mira,  četiri nasilnička ponašanja u obitelji i tri pronalaska minsko-eksplozivnih sredstava.  

Kriminalitet

Tri kaznena djela evidentirana su na području Gospića (prijetnja, krađa i izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude), Po dva na području Otočca (izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude) i Korenice (krađa i teška krađa), te jedno na području Novalje (teška krađa).  

Promet

Jedna prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom dogodila se na području Gospića. U njoj je jedna osoba smrtno stradala a dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede. Dvije prometne  nesreće su s ozlijeđenim osobama a dogodile su se na području Gospića i Senja. U njima su dvije osobe zadobile lake tjelesne ozlijede. Sedam prometnih nesreća je s materijalnom štetom a dogodile su se na području Gospića (1), Otočca (3), Korenice (2) i Novalje (1).

Javni red i mir

Po jedno narušavanje javnog reda i mira evidentirano je na području Gospića, Otočca, Donjeg Lapca, Korenice i Senja, od kojih je jedno počinjeno tučom, a ostala svađom i vikom. Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima.

Nasilničko ponašanje u obitelji

Nasilnička ponašanja evidentirana su na području Gospića (2) i Otočca (2). Počinitelji su uhićeni, te su uz optužne prijedloge privedeni nadležnim prekršajnim sudovima.

Pronalazak minsko-eksplozivnih  sredstava

Evidentirana su tri pronalaska minsko-eksplozivnih sredstava i to na području Gospića, Otočca i Korenice.  



Stranica