U prometnoj nesreći kod Trnovačkog Novosela smrtno stradala jedna osoba

Slika FOTKE ZA VIJESTI/pn Novoselo.jpg

U subotu, 11. lipnja oko 2,50 sati na dijelu državne ceste broj 25 u mjestu Trnovačko Novoselo, Grad Gospić dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, dok su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

 Foto: PU ličko-senjska

U subotu, 11. lipnja oko 2,50 sati na dijelu državne ceste broj 25 u mjestu Trnovačko Novoselo, Grad Gospić dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, dok su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede. Do prometne nesreće došlo je kada je 29-godišnjak iz Gospića, upravljajući sa osobnim vozilom marke "BMW" njemačkih registracijskih oznaka, iz smjera Karlobaga u smjeru Gospića, ulaskom u desni zavoj, uslijed neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom, te je sletio van kolnika gdje je prednjom lijevom stranom udario u betonski stup električne energije kojeg je prelomio, a potom je lijevom bočnom stranom vozila udario u drugi betonski stup kojeg također prelomio, nakon čega se zaustavio. 

U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač, dok su putnici u istom automobilu, dvojica 24-godišnjaka iz Brušana, Grad Gospić zadobili lake tjelesne ozljede. Ozlijeđene osobe su kolima HMP prevezeni u Opću bolnicu Gospić, gdje su zadržani na liječenju.



Stranica