Nezakoniti rad stranaca u Novalji

U ponedjeljak, 6. lipnja tijekom redovnog postupanja koje se odnosi na zaprječivanje nezakonitih migracija, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su u mjestu Gajac, Grad Novalja, u obavljanju soboslikarskih radova bez ishodovanja radne ili poslovne dozvole, u apartmanu vlasništvo jednog slovenskog državljanina zatekli dvojicu slovenskih državljana.

U ponedjeljak, 6. lipnja tijekom redovnog postupanja koje se odnosi na zaprječivanje nezakonitih migracija, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su u mjestu Gajac, Grad Novalja, u obavljanju soboslikarskih radova bez ishodovanja radne ili poslovne dozvole,  u apartmanu vlasništvo jednog slovenskog državljanina zatekli dvojicu slovenskih državljana.

U tijeku je utvrđivanje osobe koja ih je zaposlila, a protiv slovenskih državljana koji su zatečeni u nezakonitom radu podnesen je Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, te su im uz nalog o izrečenoj mjeri opreza izuzete putne isprave do okončanja prekršajnog postupka.



Stranica