Mještani spriječili krađu

Slika FOTKE ZA VIJESTI/policija05.jpg

Jučer, 18. svibnja oko 18.40 sati, nakon zaprimljene dojave da romi kradu krov i željezne traverze sa jedne kuće u Mogoriću, Grad Gospić, na mjesto događaja izašli su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske, koji su na mjestu događaja zatekli trojicu mještana Mogorića i 20-godišnjaka iz Čovića, Grad Otočac.

Foto:  Ilustracija

Jučer, 18. svibnja oko 18.40 sati, nakon zaprimljene dojave da romi kradu krov i željezne traverze sa jedne kuće u Mogoriću, Grad Gospić, na mjesto događaja izašli su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske, koji su na mjestu događaja zatekli trojicu mještana  Mogorića i 20-godišnjaka iz Čovića, Grad Otočac. Za njega je utvrđeno da je zajedno sa još dvije osobe, koje su se do dolaska policije udaljile sa kombi vozilom marke „Mercedes“ makarskih registracijskih oznaka, sudjelovao u skidanju 5 željezničkih tračnica dužine po 6 metara, sa napuštenog dvorišnog objekta vlasništvo 65-godišnjaka iz Mogorića, koje su na taj objekt bile postavljene kao grede. U odvoženju skinutih tračnica spriječili su ih mještani Mogorića.

U tijeku su mjere traganja za osobama koje su se udaljile sa kombi vozilom, nad kojima će po pronalasku biti provedeno kriminalističko istraživanje.



Stranica