Dvije osobe teško ozlijeđene u prometnoj nesreći na magistrali

Jučer,1. svibnja oko 16,50 sati na državnoj cesti D 8, između Karlobaga i Lukovog Šugarja, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

Jučer,1. svibnja oko 16,50 sati na državnoj cesti D 8, između Karlobaga i Lukovog Šugarja, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede. Do nesreće je došlo kada je 52-godišnji slovenski državljanin upravljajući motociklom marke „BMW“ slovenskih nacionalnih oznaka, ulaskom u oštri lijevi zavoj uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste izgubio kontrolu nad motociklom i sletio u desno gdje je prednjim dijelom motocikla udario u kameni zid uz desnu stranu kolnika, od kojeg se odbio i vratio na kolnik, gdje se zaustavio.  

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač motocikla i 48-godišnja slovenska državljanka, putnica na motociklu, koji su kolima Hitne medicinske pomoći prevezeni u  Opću bolnicu Zadar, gdje su zadržani na liječenju.

Protiv vozača motocikla biti će podnijeta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica