Sažetak događaja tijekom vikenda

Slika FOTKE ZA VIJESTI/područje-PU-L-S.jpg

Tijekom proteklog vikenda od 01. do 03. travnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je šest kaznenih djela, osam prometnih nesreća, tri narušavanja javnog reda i mira, četiri nasilničkih ponašanja u obitelji i 6 požara.

 Foto: Ilustracija/PU ličko-senjska

Tijekom proteklog vikenda od 01. do 03. travnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je šest kaznenih djela, osam prometnih nesreća,  tri narušavanja javnog reda i mira,  četiri nasilničkih ponašanja u obitelji i 6 požara.

 Kriminalitet

Tri kaznena djela (zlouporaba opojnih droga – 2 i izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera) evidentirana su na području Senja, dva kaznena djela (teška krađa) na području Korenice i jedno na području Gospića (oštećenje tuđe stvari).

 Promet

Četiri prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama u kojima je osam osoba zadobilo lake tjelesne ozljede i četiri sa materijalnom štetom. Dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama evidentirane su na području Novalje (ozlijeđene dvije osobe), te po jedna na području Otočca (ozlijeđene četiri osobe)  i Gospića (ozlijeđene dvije osobe). Tri prometne nesreće s materijalnom štetom evidentirane su na području Gospića i jedna na području Otočca.

 Javni red i mir

Po jedno narušavanje javnog reda i mira evidentirano je na području Otočca, Korenice i Novalje. Dva narušavanja počinjena su tučnjavom (Korenica i Novalja), a jedno svađom i vikom (Otočac). Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi nadležnim  prekršajnim sudovima. 

 Nasilničko ponašanje u obitelji

Dva nasilnička ponašanja evidentirana su na području Otočca, te po jedno na području Gospića i Korenice. Počinitelji su uhićeni, te su uz optužne prijedloge privedeni nadležnim prekršajnim sudovima.

 Požari

Dva požara su evidentirana na širem području Gospića, te po jedan na području Perušića, Lovinca, Senja i Korenice.

Izdvajamo požar koji se dogodio jučer (03. travnja oko 14 sati) u mjestu Rastoka, Grad Gospić, do kojega je došlo na zasada neutvrđeni način. U njemu je izgorjelo 2 hektara trave i niskog raslinja, a vatra je zahvatila i kameni objekt na kojem je izgorjela krovna konstrukcija. Očevid će biti obavljen danas.



Stranica