Prijevara u gospodarskom poslovanju

Slika FOTKE ZA VIJESTI/novac02.jpg

U petak, 18. ožujka policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom iz Zagreba, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijevare u gospodarskom poslovanju. 

Foto: Ilustracija

U petak, 18. ožujka policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom iz Zagreba, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijevare u gospodarskom poslovanju. On je  kao predstavnik jednog poduzeća koje se bavi isporukom i montažom video nadzornog sustava, doveo u zabludu direktora jednog poduzeća iz Gospića, da će za njegovo poduzeće odmah po uplati isporučiti  i montirati video nadzorni sustav, zbog čega je naručitelj na račun poduzeća  koje je trebalo isporučiti i montirati video nadzor, dana 6.kolovoza 2010. godine uplatio 33.813,00 kuna, nakon čega je 31-godišnjak prekinuo sve kontakte sa naručiteljem, ne isporučivši naručeni video nadzor.

Protiv 31-godišnjaka i pravne osobe u kojoj je zaposlen bit će podnijeta kaznena prijava, nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica