Sažetak događaja

Slika FOTKE ZA VIJESTI/područje-PU-L-S.jpg

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda od 11. do 13. ožujka, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su četiri kaznena djela, tri prometne nesreće, pet narušavanja javnog reda i mira, 13 požara i jedan pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava.

Foto: PU ličko-senjska/Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda od 11. do 13. ožujka, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su četiri kaznena djela, tri prometne nesreće, pet narušavanja javnog reda i mira, 13 požara i jedan pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava. 

Kriminalitet

Dva kaznena djela krađe evidentirana su na području Korenice i Donjeg Lapca, dok je kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari evidentirano na području Gospića, a krivotvorenje isprava na području Otočca. 

Promet

Sve prometne nesreće su s materijalnom, a dogodile su se na području Gospića (3).   

Javni red i mir

Tri narušavanja javnog reda i mira počinjena su drskim ponašanjem, po jedno tučnjavom te svađom i vikom. Narušavanja počinjena drskim ponašanjem (3) dogodila su se na području Gospića, tučnjavom na području Otočca i svađom i vikom na području Senja. Protiv počinitelja će se podnijeti optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima. 

Požari

Evidentirano je 13 požara suhe trave i niskog raslinja, od kojih pet na području Gospića, po tri na području Otočca i Karlobaga, te po jedan na području Donjeg Lapca i Korenice. 

Pronalazak minsko-eksplozivnih  sredstava

Evidentiran je jedan pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava u mjestu Podum, Grad Otočac.



Stranica