Prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Slika FOTKE ZA VIJESTI/darivanje krvi GS 1.jpg

GOSPIĆ - Jučer, 8. ožujka u prostorijama kina „Korzo“ u Gospiću, u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Gospić održana je prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Akciji se odazvao veliki broj policijskih službenika koji su redovni darivatelji, kao i novih, koji će tek postati redovni.

Foto: PU ličko-senjska

Jučer, 8. ožujka u prostorijama kina „Korzo“ u Gospiću, u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Gospić održana je prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Akciji se odazvao veliki broj policijskih službenika koji su redovni darivatelji, kao i novih, koji će tek postati redovni.

Ovoj prvoj ovogodišnjoj akciji prethodila je prezentacija predstavnika Gradskog društva Crvenog križa Gospić i predstavnika Policijske uprave ličko-senjske koja je održana krajem veljače u prostorijama Interventne jedinice policije Gospić, na kojoj su predstavnici Crvenog križa, ravnatelj Vlado Brkljačić i dr. Mile Došen istaknuli važnost akcije dobrovoljnog darivanja krvi, te kako je s obzirom na činjenicu da je krv nemoguće proizvesti na umjetan način, naglasak na čovjeku – darivatelju. Hrvatski Crveni križ i Zavod za transfuziju krvi organiziraju akcije dobrovoljnog darivanja, a Gradsko društvo Crvenog križa Gospić provodi četiri akcije u godini. Ovom prilikom, ravnatelj Brkljačić je istaknuo zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i sudjelovanjem policijskih službenika Policijske uprave ličko-senjske u akcijama dobrovoljnog darivanja krvi. 

 

 



Stranica