Lažno prikazivali podatke o putnim troškovima

Slika FOTKE ZA VIJESTI/novac01.jpg

GOSPIĆ - Danas, 14. veljače, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su višemjesečno kriminalističko istraživanje nad troje policijskih službenika ove Policijske uprave, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo iz čl. 334. Kaznenog zakona, opisano kao „Prijevara u službi“.  

Foto: Ilustracija

Danas, 14. veljače, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su višemjesečno kriminalističko istraživanje nad troje policijskih službenika ove Policijske uprave, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo iz čl. 344. Kaznenog zakona, opisano kao „Prijevara u službi“. Oni su u razdoblju od 01. rujna 2010. godine do 31. siječnja 2011. godine lažnim prikazivanjem činjenica o broju putovanja na posao i s posla, sebi pribavili protupravnu imovinsku koristi u iznosu od oko 28 tisuća kuna, te na taj način oštetili državni proračun RH.

Policijski službenici su Rješenjem načelnika Policijske uprave udaljeni iz službe, a protiv njih su podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica