Ozlijeđene tri osobe u prometnoj nesreći kod Senja

U petak, 14. veljače oko 09.40 sati na državnoj cesti broj 8, u Senju, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Nesreća se dogodila kada je 35-godišnjakinja iz Raba, upravljajući osobnim vozilom marke „Fiat Punto“, riječkih registracijskih oznaka iz smjera Karlobaga prema Rijeci, uslijed neprilagođene brzine kretanja stanju mokrog kolnika, u desnom, oštrom i nepreglednom zavoju izgubila kontrolu nad vozilom i prešla na suprotnu kolničku traku, gdje je svojim prednjim djelom vozila udarila u prednji dio osobnog vozila marke „Seat Cordoba“ riječkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 57-godišnjak iz Kraljevice.  

U petak, 14. veljače oko 09.40 sati na državnoj cesti broj 8, u Senju, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Nesreća se dogodila kada je 35-godišnjakinja iz Raba, upravljajući osobnim vozilom marke „Fiat Punto“, riječkih registracijskih oznaka iz smjera Karlobaga u smjeru Rijeke, uslijed neprilagođene brzine kretanja uvjetima i stanju na kolniku (mokar kolnik), u desnom oštrom i nepreglednom zavoju izgubila kontrolu nad vozilom i prešla na suprotnu kolničku traku, gdje je prednjim djelom vozila udarila u prednji dio osobnog vozila marke „Seat Cordoba“ riječkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 57-godišnjak iz Kraljevice.

U nesreći je teške tjelesne ozljede opasne po život zadobila 44-godišnja putnica iz vozila „Seat Cordobe“, dok su vozač tog vozila i 30-godišnja putnica zadobili lake tjelesne ozljede. Liječnička pomoć pružena im je u KBC Rijeka.



Stranica