Sažetak događaja

Slika FOTKE ZA VIJESTI/područje-PU-L-S.jpg

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda od 24. do 26. prosinca, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, devet prometnih nesreća, tri narušavanja javnog reda i mira, te jedno nasilničko ponašanje u obitelji.

Foto: PU ličko-senjska

Tijekom proteklog vikenda od 24. do 26. prosinca, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, devet prometnih nesreća, tri narušavanja javnog reda i mira, te jedno nasilničko ponašanje u obitelji.

Kriminalitet

Kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode evidentirano je na području Otočca, zlouporaba opojnih droga na području Senja, te kazneno djelo prijetnje na području Donjeg Lapca.

Promet

Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom dogodila se na području Korenice. Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se na području Donjeg Lapca, gdje je jedna osoba zadobila za sad neutvrđene ozljede. Sedam prometnih nesreća je s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (3), Korenice (2), Gospića (1) i Novalje (1).    

Javni red i mir

Po jedno narušavanje javnog reda i mira evidentirano je na području Senja, Gospića i Donjeg Lapca, a počinjena su drskim ponašanjem i tučnjavom. Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi nadležnim  prekršajnim sudovima. 

Nasilničko ponašanje u obitelji

Nasilničko ponašanje u obitelji evidentirano je na području Gospića. Počinitelj je uhićen i uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni sud u Gospiću.  



Stranica