Sažetak događaja

Slika FOTKE ZA VIJESTI/područje-PU-L-S.jpg

Tijekom proteklog vikenda od 26. do 28. studenog, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, osam prometnih nesreća, dva narušavanja javnog reda i mira i tri nasilnička ponašanja u obitelji.

 Foto:Ilustracija/PU ličko-senjska

Tijekom proteklog vikenda od 26.  do 28. studenog, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, osam prometnih nesreća, dva narušavanja javnog reda i mira i tri nasilnička ponašanja u obitelji.

Kriminalitet

Dva kaznena djela evidentirana su na području  Korenice (prijevara u gospodarskom poslovanju i izbjegavanje carinskog nadzora) a jedno na području Gospića (izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera).

Promet

Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama. U njima su dvije osobe zadobile lake tjelesne ozljede a dogodile su se na području Otočca (1) i Senja (1). Šest prometnih nesreća je s materijalnom štetom a dogodile su se na području Gospića (3) i Otočca (3).

Javni red i mir

Jedno narušavanje javnog reda i mira počinjeno je tučnjavom, jedno svađom i vikom, a počinjena su na području  Gospića (1) i Otočca (1). Protiv počinitelja će se podnijeti optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima.

Nasilničko ponašanje u obitelji

Nasilja u obitelji  evidentirana su  na području Gospića (1) Korenice (1) i Donjeg Lapca (1). Počinitelji su uhićeni,  te su uz optužne prijedloge  privedeni  nadležnim prekršajnim sudovima.



Stranica