Ustrajali u izvršenju kaznenog djela teške krađe

Slika lisice-2.jpg

Jučer, 25. studenog u 10,15 sati, u krugu bivše vojarne Željava, Općina Plitvička Jezera, policijski službenici granične policije Policijske uprave ličko-senjske zatekli su tri osobe (52-godišnjaka, 25- godišnjaka i 22-godišnjaka) iz Korenice u sječi metalne galanterije i utovara iste u teretni automobil

 Foto: Ilustracija 

Jučer, 25. studenog u 10,15 sati, u krugu bivše vojarne Željava, Općina Plitvička Jezera, policijski službenici granične policije Policijske uprave ličko-senjske zatekli su tri osobe (52-godišnjaka, 25- godišnjaka i 22-godišnjaka)  iz Korenice u sječi metalne galanterije i utovara iste u teretni automobil sisačkih registracijskih vozila.  Zbog pokušaja teške krađe oni su uhićeni i nakon provedenog kriminalističkog istraživanja pušteni na slobodu.

Istog dana u 17 sati u Ličkom Petrvom Selu, Općina Plitvička Jezera, navedeni 52-godišnjak i 22-godišnjak su ponovno zatečeni  u tom teretnom automobilu. Izvršenom kontrolom, u tovarnom sanduku teretnog automobila pronađeni su dijelovi metalne galanterije za koju je utvrđeno da su je  prethodno pokušali otuđiti iz kruga bivše vojarne Željava. Njih dvojica su ponovno uhićeni, te će uz kaznenu prijavu biti privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Gospiću.



Stranica