Sažetak događaja tijekom vikenda

Slika FOTKE ZA VIJESTI/područje-PU-L-S.jpg

Tijekom proteklog vikenda od 12. do 14. studenog, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, šest prometnih nesreća, jedno nasilničko ponašanje u obitelji i dva pronalaska minsko eksplozivnih sredstava.

 Foto: Ilustracija/PU ličko-senjska 

Tijekom proteklog vikenda od 12.  do 14. studenog, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, šest prometnih nesreća, jedno nasilničko ponašanje u obitelji i dva pronalaska minsko eksplozivnih sredstava.

 Kriminalitet

Dva kaznena djela evidentirana su na području Senja ( krađa i izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude), te jedno na području Otočca ( krađa). 

Promet

Od šest prometnih nesreća, dvije su s ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom. Obje prometne nesreće s ozlijeđenim osobama dogodile su se na području Otočca, a u njima su tri osobe zadobile lake tjelesne ozljede. Po jedna prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se na području Gospića, Otočca, Korenice i Senja. 

Nasilničko ponašanje u obitelji

Nasilje u obitelji  evidentirano je na području Otočca.  Počinitelj je uhićen,  te će uz optužni prijedlog biti priveden nadležnim prekršajnom sudu.

 Pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava

Po jedan pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava evidentiran je na području Gospića i Korenice. 

Ostali događaji

U subotu, 13. studenog oko 14,20 sati, u šumskom predjelu Škorić poljana kod mjesta Frkašić, Općina Udbina, 42-godišnjak iz Zagreba je prilikom rekreativnog letenja paraglajderom zapeo za krošnju drveta, gdje se i zaustavio. S obzirom da je mjesto pada minirano, spašavanje 42-godišnjaka, koji  prilikom pada nije ozlijeđen,  izvršeno je helikopterom GSS-a.   



Stranica