Zatečeni na radu bez radne ili poslovne dozvole

Slika FOTKE ZA VIJESTI/granicna_policija.jpg

Jučer, 09. studenog, tijekom redovnog postupanja koje se odnosi na zaprječivanje nezakonitih migracija, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su u Novalji, u obavljanju poslova montaže namještaja i građevinskih radova na kući 65-godišnjeg slovenskog državljanina, zatekli dvojicu državljana Italije i četvoricu državljana Slovenije, kako te radove izvode bez radne ili poslovne dozvole

Foto: Ilustracija 

Jučer, 09. studenog, tijekom redovnog postupanja koje se odnosi na zaprječivanje nezakonitih migracija, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su u Novalji, u obavljanju poslova montaže namještaja i građevinskih radova na kući 65-godišnjeg slovenskog državljanina, zatekli dvojicu državljana Italije i četvoricu državljana Slovenije, kako te radove  izvode  bez radne ili poslovne dozvole.

Protiv stranaca koji su zatečeni u nezakonitom radu, kao i protiv stranog državljanina kojih ih je zaposlio provest će se žurni prekršajni postupak, zbog čega su im uz naloge o izrečenim mjerama opreza, izuzetne su putne isprave.

O utvrđenim činjenicama obaviješten je i nadležni inspektor Državnog inspektorata radi poduzimanja mjera iz svoje nadležnosti.



Stranica