Sažetak događaja

Slika FOTKE ZA VIJESTI/područje-PU-L-S.jpg

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano su četiri kaznena djela, jedna prometna nesreća, te jedno narušavanje javnog reda i mira.

 Foto: Ilustracija/PU ličko-senjska 

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su četiri kaznena djela, jedna prometna nesreća, te jedno narušavanje javnog reda i mira. 

Kriminalitet

Po jedno kazneno djelo evidentirano je  području Novalje (prijevara), Gospića (teška krađa), Korenice (teška krađa) i Otočca (nasilničko ponašanje u obitelji).

Od evidentiranih kaznenih djela ističemo kazneno djelo teške krađe, u kojem je nepoznati počinitelj ili više njih, sa baznih stanica – repetitora, u mjestima Kvarte i Janjče, Općina Perušić, koje su u vlasništvu „VIP NET-a“ iz Zagreba,  posjekao i otuđio oko 80 metara „PF“ kabela za uzemljenje, pričinivši materijalnu štetu koja se procjenjuje na oko pet tisuća kuna. 

Promet

Prometna nesreća (s materijalnom štetom) evidentirana je na području Otočca.

 Javni red i mir

Narušavanja javnog reda i mira evidentirano je na području Gospića, a počinjeno je vikom i galamom. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog nadležnom  prekršajnom sudu.



Stranica