Sažetak događaja

Slika FOTKE ZA VIJESTI/područje-PU-L-S.jpg

Tijekom proteklog vikenda od 15. do 17. listopada, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, 13 prometnih nesreća, te jedno narušavanje javnog reda i mira.

Foto: PU ličko-senjska 

Tijekom proteklog vikenda od 15. do 17. listopada, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su četiri kaznena djela, 13 prometnih nesreća, te jedno narušavanje javnog reda i mira.  

Kriminalitet

Dva kaznena djela teške krađe evidentirana su na području Korenice, kazneno djelo krivotvorenje isprava evidentirano na području Gospića, te kazneno djelo izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude na području Otočca.

Promet

Tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama dogodile su se na području Korenice (2) i Gospića (1), u njima su četiri osobe ozlijeđene, od kojih je jedna zadobila teške, jedna lake tjelesne ozljede, a dvije osobe su zadobile za sad neutvrđene ozljede.  Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se na području Otočca (3), Gospića (2), Novalje (2), Senja (1), Karlobaga (1) i Korenice (1).

Javni red i mir

Jedno narušavanje javnog reda i mira evidentirano je na području Korenice. Narušavanje je počinjeno tučnjavom. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog nadležnom  prekršajnom sudu. 



Stranica