Sažetak događaja

Slika fotke za vijesti/područje-PU-L-S.jpg

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda od 17. do 19. rujna, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, 14 prometnih nesreća, četiri narušavanja javnog reda i mira i jedan pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava.

 Foto: PU ličko-senjska

Tijekom proteklog vikenda od 17. do 19. rujna, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, 14 prometnih nesreća, četiri narušavanja javnog reda i mira i jedan pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava. 

Kriminalitet
Dva kaznena djela krađe evidentirana su na području Gospića i Korenice.  
 
Promet
Jedna prometna nesreća sa smrtno stradalim osobama dogodila se na području Senja, dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama dogodile su se na području Gospića (1) i Senja (1). U njima su ozlijeđene tri osobe, od kojih je jedna zadobila teške, dok su dvije osobe zadobile lake tjelesne ozljede. Ostalih 11 su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (4), Gospića (3), Senja (3) i Korenice (1). 

Javni red i mir
Po dva narušavanja javnog reda i mira evidentirana su na području Otočca, te po jedno na području Gospića i Senja. Dva narušavanja počinjena su tučnjavom (u Gospiću i Otočcu), dok su ostala dva počinjena svađom i vikom (Otočac i Senj). Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima.  

Pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava
Prilikom čišćenja garaže u ulici bana Josipa Jelačića u Gospiću, pronađeno je pet mina rasprskavajućeg usmjerenog djelovanja koje su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu izuzeli i pohranili u skladište do uništenja. 

 



Stranica