Teška prometna nesreća kod Ujče

U petak, 17. rujna oko 15.35 sati na državnoj cesti 8 u mjestu Ujča, grad Senj, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, dok su dvije osobe ozlijeđene.

U petak, 17. rujna oko 15.35 sati na državnoj cesti 8 u mjestu Ujča, grad Senj, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, dok su dvije osobe ozlijeđene. Nesreća se dogodila kada je 46- godišnjakinja iz Senja upravljajući s osobnim vozilom marke „Opel Astra“, gospićkih reg. oznaka iz smjera Senja u smjeru Karlobaga, izlaskom iz oštrog nepreglednog zavoja iz zasad neutvrđenih razloga prešla na lijevu prometnu traku gdje se okrenula za 180 stupnjeva. Tom prilikom je iz suprotnog smjera naišlo osobno vozilo marke „Audi A6“, gospićkih reg. oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak iz Senja i prednjom stranom vozila udario u desnu bočnu stranu osobnog vozila marke „Opel Astra“.
U prometnoj nesreći smrtno je stradala putnica u osobnom vozilu marke „Opel Astra“, 48-godišnjakinja iz Senja, dok je vozačica zadobila teške tjelesne ozljede i prevezena je u KBC Rijeka. Putnica iz osobnog vozila marke „Audi A6“, 30-godišnjakinja iz Senja zadobila je lake tjelesne ozljede.
U vremenu od 15.57 sati do 17.42 sati promet na tom dijelu državne ceste 8 bio je obustavljen, te se odvijao alternativnim pravcem.
Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici PU ličko-senjske, koji poduzimaju daljnje mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka prometne nesreće.

 
 


Stranica