Sažetak događaja

Slika /fotke za vijesti/područje-PU-L-S.jpg

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda od 3. do 5. rujna, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je 4 kaznenih djela, 17 prometnih nesreća, sedam narušavanja javnog reda i mira.

Foto: PU ličko-senjska
Tijekom proteklog vikenda od 3. do 5. rujna, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je 4 kaznenih djela, 17 prometnih nesreća, sedam narušavanja javnog reda i mira.
 
Kriminalitet
Dva kaznena djela evidentirana su na području Senja (teška krađa i krađa) i dva na području Korenice (zlouporaba opojnih droga i prijetnja).
 
Promet
Sedam prometnih nesreća je s ozlijeđenim osobama, od kojih su se četiri dogodile na području Gospića, u kojima je sedam osoba ozlijeđeno, od kojih je jedna zadobila teške, a šest lake tjelesne ozljede. Tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama dogodile su se na području Senja, u kojima su tri osobe ozlijeđene, od kojih je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a dvije lake tjelesne. Ostalih 10 su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Senja (3), Novalje (2), Otočca (2), Gospića (1), Korenice (1) i Karlobaga (1).

Javni red i mir
Četiri narušavanja javnog reda i mira evidentirano je na području Novalje, 3 ih je počinjeno svađom i vikom, a jedno je počinjeno omalovažavanjem i vrijeđanjem ovlaštene službene osobe, te protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi nadležnom prekršajnom sudu. Dva narušavanja javnog reda i mira evidentirana su na području Gospića i jedno na području Otočca, te su počinjena svađom i vikom, a protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi nadležnom prekršajnom sudu.
 
 


Stranica