Sažetak događaja

Slika /fotke za vijesti/područje-PU-L-S.jpg

GOSPIĆ - Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su četiri kaznena djela, tri prometne nesreće, te jedan požar na osobnom vozilu.

Foto: PU ličko-senjska
Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su četiri kaznena djela, tri prometne nesreće, te jedan požar na osobnom vozilu.

Kriminalitet
Sva četiri kaznena djela evidentirana su na području Novalje (tri krađe i jedna zlouporaba opojnih droga).
 
Promet
Jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se na području Gospića, u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Dvije prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se na području Otočca i Senja.    


Požar na osobnom vozilu

Jučer, 31. kolovoza oko 18 sati, na državnoj cesti 50 na 31 km, smjer Gospić-Gračac, došlo je do požara na osobnom automobilu marke „ VW Passat“ čeških registarskih oznaka, sa kojim je upravljao 74-godišnji češki državljanin, a s kojim se u vozilu nalazila i njegova 67-godišnja supruga. Ozlijeđenih osoba nije bilo, dok je vozilo u cijelosti izgorjelo, a očevidom je utvrđeno da je do požara došlo zbog tehničke neispravnosti na motoru, uslijed čega je došlo do izlijevanja ulja iz motora i samozapaljenja vozila.

 


Stranica